Om mig och mitt företag

Jag har under flera år gått som trädgårdsmästarlärling och sugit åt mig kunskap och erfarenheter som jag sedan kompletterat med kurser hos Trädgårdsakademin i bla trädgårdsdesign, trädgårdsritning och växtkunskap. Nu arbetar jag i min egen firma sedan 2013.

Vid skapandet av en trädgård är det för mig viktigt att utgå från den befintliga miljön och de behov som familjen har. Trädgården är ju en del av boendet och behöver ofta innehålla flera olika funktioner för att passa hela familjen, tex plats för lek, matplats, tvättvindan, bärbuskar osv. På samma sätt som hemmet är indelat i olika rum kan man tänka att även trädgården med fördel kan vara det.

Att få vara med att ta fram just dina drömmars trädgård eller den mysiga balkongen eller altanen är ett stort förtroende som jag verkligen värdesätter.
Det är alltid roligt att planera och skissa men minst lika härligt att få sätta spaden i jorden och rent praktiskt antingen få omsätta nya idéer till verklighet eller få sköta om den trädgård som redan finns, så den får spira och vara till glädje och njutning.